Pițurcă despre Mutu: "E terminat. Poate să dea 100 de goluri, că tot nu va mai fi convocat"

112
Pițurcă despre Mutu:

Articole recomandate

Selecționerul Victor Pițurcă a declarat, astăzi, că atacantul Adrian Mutu este terminat ca jucător pentru echipa națională, precizând că acesta poate să înscrie o sută de goluri pentru echipa sa de club, Petrolul, că tot nu va mai fi convocat.


"Mutu este un subiect închis. A greșit și jucătorul și omul Mutu. În momentul în care nu a mai fost selecționat ați văzut ce acuze mi-a adus. Cu un astfel de jucător relația mea s-a încheiat. Poate să marcheze la Petrolul și o sută de goluri. Din păcate, previziunile s-au adeveerit. Nu mai poate, gata! La nivelul la care era. Nu spun că atât cât a jucat la Petrolul nu a încercat. Chiar vorbeam cu staful meu că din punct de vedere fizic chiar încearcă să alerge, să realizeze ceva. Două, trei pase bune pe care le-a dat, în rest... Golul, care era una din calitățile lui de bază, nu l-a dat. Acum a venit și accidentul ăsta, dar totul s-a încheiat când mi-a adus acele acuze. Cu jucători de genul ăsta nu lucrez", a declarat Pițurcă, la DolceSport.


Adrian Mutu se află de mai mult timp în conflict cu selecționerul Victor Pițurcă, fiind nemulțumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naționalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia, scrie site-ul b365.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1086 secunde