Piloții constănțeni, din nou pe podiumul Campionatului Național

835
1

Articole de la același autor

Weekend-ul trecut, pe pista Amckart din București, a avut loc cea de-a treia etapă a Campionatului de Karting,

ediția 2016.

Micii "vitezomani" constănțeni George și Răzvan Onoaie au făcut, din nou, spectacol pe pistă, reușind să urce la finalul întrecerilor pe podium.

La Clasa Kid, George (6 ani) a terminat în cronometre pe poziția secundă, același loc pe care l-a obținut și în prefinală. În cursa finală, George a dus lupta sa de menținere a poziției secunde cu Darius Bota, care a pus o presiune fantastică pe cele 12 ture de circuit, însă fără succes. Prima poziție i-a revenit lui Tudor Drăgan.

La Clasa Mini, fratele mai mare Răzvan (11 ani) a întâmpinat niște probleme la motor în cronometre și a încheiat pe locul 6. În prefinală, talentatul pilot constănțean a reușit o depășire frumoasă la startul cursei și a urcat pe locul 4, până la final reușind încă o depășire. În finală, debutul a fost la fel de furibund precum cel din prefinală. O depășire ca la carte și Răzvan trece pe poziția secundă. Cu doar trei ture înainte de final, își pierde concentrarea, greșește trasa unui viraj și îi permite lui Raul Pop să revină pe locul 2, ierarhie ce avea să se mențină până la final. Cursa a fost câștigată fără drept de apel de Horia Roca.

Cei doi sportivi fac parte din echipa tehnică a clubului de karting CRG România, coordonată de Bogdan Mihăescu.

"Sunt foarte mulțumit de evoluția băieților. Au reușit să urce pe podium la capătul unor curse foarte disputate. Răzvan a apreciat greșit o manevră și a terminat pe locul trei. Nu trebuie să avem regrete, avem doar de învățat din aceste lucruri. Din păcate, acum ne vom întoarce la Constanța, unde singura pistă de karting din sud-estul României, cea de la Palatul Copiilor Constanța, se va desființa, fiindcă este în executare silită. Sperăm ca cei care vor avea în administrare pista să aibă înțelepciunea și să-i lase pe piloți să evolueze acolo până la finalul acestui campionat", a declarat Bogdan Onoaie, tatăl celor doi piloți.

Următoarea etapă va avea loc la Prejmer (jud. Brașov), în ultimul week-end din luna iulie. 

Comentează știrea

Gogu
8 iulie 2016
Pomana

Cat plateste domnul de la karting pentru ca foloseste pista ? Sau face bara-bara cu directorii, 1 leu la stat si 5 la imparat... Sa tot faci afaceri la clubul elevilor...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6054 secunde