Liga Naţională de baschet feminin, etapa a 11-a

Phoenix CSU Simona Halep, ultima întâlnire cu suporterii pe anul acesta

131
Phoenix CSU Simona Halep, ultima întâlnire cu suporterii pe anul acesta - 25413328967477211319345468991650-1639740745.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep susţine sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor, partida cu CSM Alexandria, contând pentru etapa a 11-a a Ligii Naţionale. La ultima întâlnire cu suporterii, constănţencele antrenate de Miroslav Popov speră să aibă cât mai mulţi fani în tribune.

„Avem mai multă nevoie ca oricând de sprijinul suporterilor. Dincolo de caracterul sportiv al întâlnirii, aşa cum ne este tradiţia, vom încerca şi în acest an, în pragul sărbătorilor de Crăciun, să facem cât mai multe fapte bune. Iar faptele noastre bune sunt concentrate asupra a două familii care îşi duc traiul zilnic în comuna Ciocârlia de Jos, în două anexe ale unor grajduri. Pe lângă acestea, în funcţie de pachetele strânse, vom căuta să venim în sprijinul a cât mai multor familii nevoiaşe din comunitatea respectivă, pentru a aduce puţină «căldură» în pragul iernii care stă să vină”, au transmis reprezentanţii clubului constănţean.

Înaintea fluierului de start, în clasament, Phoenix CSU Simona Halep ocupă locul opt, cu 12 puncte, în timp ce CSM Alexandria se află pe poziţia a patra, cu 17 puncte, tot atâtea câte au la activ două formaţii de pe podium - ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (locul trei) şi CSM Satu Mare (locul doi).

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4986 secunde