Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep, revanşă ratată în faţa Olimpiei Braşov

Vineri, 04 Decembrie 2020
154
Duş rece pentru baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa. Formaţia antrenată de Carmin Popa a fost învinsă, scor 53-82, de CS Olimpia Braşov, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor din Târgovişte, contând pentru cel de-al doilea turneu al Ligii Naționale, etapa a IV-a.

„Modificările survenite înaintea turneului de la Târgoviște și mai ales drumul obositor pe care a trebuit să îl parcurgem chiar în ziua meciului și-au pus puternic amprenta asupra evoluției jucătoarelor noastre în partida cu CS Olimpia Brașov.

Din păcate pentru noi, am ratat șansa de a ne revanșa față de adversarele noastre după meciul din Cupa României și a trebuit să ne recunoaștem din nou învinse”, au transmis reprezentanţii clubului constănţean.

A murit „Piki” Dârjan

Virusul Covid-19 îndoliază din nou marea familie a baschetului românesc, profesorul antrenor Constantin „Piki” Dârjan stingându-se din viaţă, vineri, 4 decembrie, la Spitalul Monza, informează Federaţia Română de Baschet.

Născut în Brăila, în data de 26 octombrie 1935, Constantin Dârjan a iubit jocul de baschet din copilărie şi a urcat pe toate treptele performanţei sportive. Ca jucător, a evoluat sub culorile cluburilor Progresul, Locomotiva, PTT, Ştiinţa Craiova şi IEFS.

A absolvit Institutul de Cultură Fizică, promoţia 1958, specializarea baschet, iar după ce şi-a agăţat ghetele-n cui, a activat ca profesor antrenor la Clubul Sportiv Şcolar nr. 2 Bucureşti. În paralel, a fost cooptat şi în staff-urile echipelor divizionare Ştiinţa Craiova, Progresul, Olimpia şi Rompetrol.Pagina a fost generata in 0.2471 secunde