Phoenix CSU Simona Halep ratează turneul de la Constanţa

Vineri, 08 Ianuarie 2021, 18:09
71
După aproape zece luni de așteptare, baschetul feminin revine în Sala Sporturilor din Constanța, clubul Phoenix CSU Simona Halep primind din partea Federației Române de Baschet dreptul de a organiza unul din turneele campionatului, în cadrul căruia se vor desfășura partide contând pentru etapele a X-a și a XI-a.

Din păcate, echipa constănțeană nu va putea să participe la acest turneu și să profite de avantajul terenului propriu, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă trei dintre jucătoare. În aceste condiții, în cadrul turneului, se vor desfășura doar două partide.

Celelalte două meciuri pe care Constanţa ar fi trebuit să le dispute în acest weekend, contra echipelor FCC Baschet Arad și CS Universitatea Cluj Napoca, vor fi reprogramate la o dată ulterioară, pe care o va anunța Federația Româna de Baschet, și într-o altă locație, stabilită tot de către federaţie.

Programul partidelor rămase de jucat la Constanţa: CS Universitatea Cluj Napoca - CSM Alexandria (sâmbătă, 9 ianuarie, ora 16.30), CSM Alexandria - FCC Baschet Arad (duminică, 10 ianuarie, ora 12.00).

XXX

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanța a pierdut şi cel de-al doilea meci din cadrul turneului cu numărul patru al Ligii Naţionale, disputat la Voluntari.

Formaţia antrenată de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai a fost învinsă, scor 51-89 (24-39 la pauza principală), de CSM CSU Oradea, la capătul unui meci fără istoric.

Americanul Trevor John a marcat cele mai multe puncte pentru Constanţa (16), în timp ce Mario Lazăr şi-a trecut în cont cele mai multe recuperări (7) şi cele mai multe assist-uri (3).

Pentru BC Athletic Neptun, urmează un nou turneu la Constanța, la mijlocul lunii ianuarie. Pagina a fost generata in 0.2534 secunde