Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep, deplasare de week-end pe terenul Agronomiei Bucureşti

212
Phoenix CSU Simona Halep, deplasare de week-end pe terenul Agronomiei Bucureşti - 1-1642170699.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep întâlneşte, sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 18.00, pe CS Agronomia Bucureşti, într-o partidă găzduită de Sala Agronomia din capitală, contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale.

Înaintea fluierului de start, formaţia constănţeană, antrenată de sârbul Miroslav Popov, ocupă locul cinci în clasament, cu 19 puncte, în timp ce gazdele sunt pe poziţia a noua, cu 15 puncte. Phoenix CSU Simona Halep stă foarte bine la capitolul moral, la această stare de fapt contribuind din plin victoria de miercuri, 59-56 cu Universitatea Cluj, în deplasare, după un joc dramatic, decis în sfertul al patrulea.

„Finalul de săptămână ne găseşte din nou pe drumuri, de data aceasta în Bucureşti, pentru un nou meci în Liga Naţională.

După startul perfect de an, dorinţa noastră este să depăşim oboseala acumulată şi să prelungim cât mai mult posibil seria victoriilor pentru a ne păstra în cursa pentru îndeplinirea obiectivelor din acest sezon.

Partida de sâmbătă este şi o bună oportunitate pentru noi de a demonstra că meciul tur n-a fost decât un accident nefericit şi că acum ne-am luat toate măsurile pentru a nu se mai repeta”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep / Marius Lucian Jucan

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5384 secunde