Phoenix CSU Simona Halep a pierdut-o pe Lauren Brozovski. Ofertă de nerefuzat din Polonia

159
Phoenix CSU Simona Halep a pierdut-o pe Lauren Brozovski. Ofertă de nerefuzat din Polonia - phoenix2-1599836266.jpg

Articole de la același autor

Echipa Phoenix CSU Simona Halep a reluat pregătirea în vederea noului sezon. Fetele antrenate de Carmin Popa şi Ramona Coroamă au început antrenamentele fizice. Baschetbalistele de la malul mării nu au intrat încă în sală, pentru că testarea pentru coronavirus nu a fost efectuată în totalitate.

Startul Ligii Naţionale de baschet feminin încă nu se ştie când va avea loc, federaţia de specialitate netransmiţând nicio dată în acest sens.

„Încercăm să ne mobilizăm. Am discutat cu reprezentanţii federaţiei, în cadrul a trei şedinţe. S-a stabilit că, anul acesta, vom începe şi campionatul şi Cupa României, însă cei de la federaţie insistă să jucăm doar Cupa României până la finalul anului. Toate echipele au decis de comun acord să înceapă ambele competiţii, iar federaţia ne asaltează cu mailuri în vederea participării în Cupă. Una vorbim şi alta facem.

Este greu şi cu această testare pentru Covid-19, pentru că jucătoarele vin la Constanţa pe rând.

Să sperăm că vom începe campionatul în luna octombrie, sub formă de turneu. În viziunea noastră, vor exista trei turnee. Unul în luna octombrie, unul în noiembrie şi altul în decembrie. Aceste turnee ar trebui să aibă loc în centrul ţării, la Sfântu Gheorghe sau la Braşov. Trebuie să respectăm acel ordin şi să stăm cantonaţi”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

XXX

Phoenix CSU Simona Halep va efectua câteva transferuri în această pauză competiţională, însă oficialii clubului constănţean nu au vrut să divulge, momentan, vreun nume.

Echipa de la malul mării a suferit o pierdere imensă după întreruperea campionatului. Americanca Lauren Brozoski, cea care în sezonul trecut a fost cea mai bună marcatoare din Liga Naţională, a părăsit clubul de la malul mării, urmând să semneze cu o grupare din Polonia. Fără Brozoski în echipă, constănţencelor le va fi mult mai greu să obţină victorii în competiţiile interne.

„Ne pare rău că am pierdut-o pe Lauren Brozoski. Nu am reuşit să o ţinem. A avut o ofertă din Polonia care era de trei ori mai mare decât ceea ce îi puteam oferi noi. Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Acea echipă joacă şi în cupele europene. Ei i-a plăcut foarte mult la Constanţa. Din România nu a avut oferte, dar mai erau câteva din Europa. O jucătoare curtată, talentată. Am vorbit cu ea când a plecat, ne-am strâns mâna şi a spus că, dacă vreodată se va întoarce în România, va juca doar la Constanţa”, a explicat preşedintele Mănăstireanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5675 secunde