Peste 600 de sportivi, la Campionatul individual de lupte cu aptitudini specifice

Vineri, 11 Septembrie 2020, 18:02
122
Staţiunea Costinești a fost gazda perfectă pentru Campionatul individual de lupte cu aptitudini specifice. Competiția s-a desfășurat pe durata a şase zile, la trei categorii de vârstă: juniori mici, juniori 4 și Under 15.

„În primul rând, am urmărit să respectăm toate normele sanitare în vigoare. Am făcut eforturi mari pentru a organiza această competiție în condiții de siguranță”, a declarat președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Vasile Vicol.

La Costinești, au fost prezenți peste 600 de sportivi de la mai mult de 60 de cluburi din țară.

„Participarea a fost numeroasă. Avem foarte mulți sportivi extrem de talentați. Trebuie să avem grijă de ei, mai ales în această perioadă extrem de grea. Suntem luptători și sunt sigur că vom ieși mai puternici din această încercare”, a completat Vasile Vicol.

Campionatul individual de lupte cu aptitudini specifice de la Costinești a deschis și a închis totodată calendarul Federației Române de Lupte de după izbucnirea pandemiei. FRL speră să poată relua competițiile la începutul lunii martie 2021. Pagina a fost generata in 0.2287 secunde