Peste 4.000 de spectatori, așteptați la partida SSC Farul - Progresul Spartac

Vineri, 13 Aprilie 2018, 19:36
1549
Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17, pe stadionul "Farul" din strada Primăverii, se va disputa partida dintre SSC Farul Constanța și Progresul Spartac București, din cadrul etapei a XX-a a Ligii a lll-a, Seria a ll-a, la fotbal. 


Va fi duelul primelor clasate din campionat, ambele având 48 de puncte, iar o eventuală victorie ar oferi un avantaj major învingătoarei în lupta pentru promovare. Constănțenii așteaptă la meci peste 4.000 de suporteri. Prețul unui bilet de acces este de cinci lei, accesul copiilor sub 14 ani fiind liber. 


Din lotul antrenat de Petre Grigoraș, vor lipsi Adrian Pătulea, Marius Cocîrlă și Marian Vîntu, însă va reveni căpitanul Alexandru Grigoraș. 


Veteranul Adrian Pătulea s-a accidentat și va rata restul sezonului. În lipsa acestuia, conducerea constănțenilor s-a reorientat către un alt atacant cu ștate vechi în fotbalul de pe litoral, atacantul Dorel Zaharia. Ajuns la 40 de ani, Zaharia a jucat la echipele de legendă ale județului Constanța, Callatis Mangalia, Farul Constanța, Portul Constanța și Midia Năvodari, dar a evoluat și pentru SSC Farul Constanța în Liga a IV-a. Momentul de vârf al carierei îl reprezintă golul înscris Arsenalului, pe stadionul Emirates, în grupele Ligii Campionilor, ediția 2007-2008, pe vremea când îmbrăca tricoul Stelei.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3986 secunde