Performanțe pentru canotorii români, la Campionatul Mondial de Canotaj de la Linz

428
Performanțe pentru canotorii români, la Campionatul Mondial de Canotaj de la Linz - untitled-1567415477.jpg

Articole recomandate

România a cucerit două medalii de argint la Campionatul Mondial de la Linz, eveniment care s-a desfășurat în perioada 25 August -1 Septembrie 2019.

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au câștigat argintul în proba de dublu vâsle feminin (W2X), terminând cursa la doar o secundă după echipajul din Noua Zeelandă.

România a câștigat argintul și în proba masculină de patru rame (M4-), acolo unde echipajul format din Mihăiță Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ștefan Con-stantin Berariu și Cosmin Pascari a terminat cursa în 06:11:410, la mică distanță de Po-lonia.

România a participat la Mondialele de la Linz cu 11 echipaje și 41 de sportivi. Din totalul acestora, șapte echipaje vor concura la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 au obținut-o și echipajul feminin dublu vâsle categorie ușoară (LW2x), format din Ionela-Livia Cozmiuc și Gianina-Elena Beleagă, echipajul masculin dublu rame (M2-) format din Marius-Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă, dar și echipajul feminin de dublu rame (W2-), format din Cristina-Georgiana Popescu și Amalia Bereș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2901 secunde