Performanță pe stomacul gol! Antrenor de lot național, salariu de mizerie

734
Performanță pe stomacul gol! Antrenor de lot național, salariu de mizerie - performanta-1534175287.jpg

Articole de la același autor

Președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a făcut, ieri, un apel către miniștrii Muncii și Finanțelor să ajute conducerea Ministrului Tineretului și Sportului în rezolvarea problemelor angajaților din domeniu plătiți în prezent cu 1.200 de lei pe lună. 


"Fac un apel către miniștrii Muncii și Finanțelor să ajute ministrul Sportului. Să se aplece și către acest domeniu atât de frumos, către acești oameni dedicați care stau pe 1.200 de lei pe lună, iar asta e nedrept. Domnul antrenor al lotului național, Mircea Roman, are 1.450 de lei salariu net. Sunt convinsă că doamna ministru va sta de vorbă și cu dânsul. Iar dânsul are acum ocazia să își spună păsurile. Din nefericire, nu doar domnul Roman e în situația actuală, ci aproape toți angajații MTS. Și până la urmă e nedrept, aș spune discriminant, că aceeași funcție din alt minister este altfel plătită decât în MTS", a declarat Elisabeta Lipă, de opt ori medaliată olimpic. 


La Campionatele Europene de la Glasgow, canotorii români au obținut șapte medalii, dintre care trei de aur (patru rame masculin, dublu rame feminin, 8+1 feminin), două de argint (dublu vâsle masculin, patru rame feminin) și două de bronz (8+1 masculin, dublu rame masculin). 


În urma acestor rezultate, România a încheiat Campionatele Europene de canotaj pe primul loc în clasamentul pe medalii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.479 secunde