Pentru colecționarii de timbre. "Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc"

224
Pentru colecționarii de timbre.

Articole de la același autor

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Romfilatelia, companie aflată în portofoliul său, a introdus în circulație, vineri, 26 iulie 2019, emisiunea de mărci poștale "Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc", pentru a onora seria performanțelor unei mari jucătoare de tenis și, în special, a cuceririi titlului de la Wimbledon din 13 iulie 2019. 
Pe timbrul coliței dantelate a emisiunii de mărci poștale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Colița nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep și o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliței nedantelate este redată o imagine de joc. 


Decorată de președintele Iohannis 
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 iulie, decretul de decorare a Simonei Halep. Președintele a semnat decretul "în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru câștigarea Trofeului de Tenis de la Wimbledon", se arată în comunicatul Adminstrației Prezidențiale. 


Ceremonia de decorare va avea loc marți, 30 iulie, de la ora 12.00, la Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6249 secunde