Pe ultimul loc în clasament! FC Viitorul, eşec sever cu Universitatea

Marţi, 15 Septembrie 2020, 17:41
106
FC Viitorul a suferit un eşec sever, luni seară, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, acolo unde a fost surclasată, scor 1-4 (1-1), de Universitatea Craiova, în ultima partidă a etapei a 3-a a Ligii I.

După ce gazdele au rămas rapid în 10 oameni, după eliminarea lui Artean (min. 2), oltenii au deschis scorul în min. 18, prin Koljic, iar în prelungirile primei reprize, Viitorul a izbutit egalarea, golul lui Luckassen venind în urma unei pase a lui Măţan.

Se părea că, odată cu cea dintâi reuşită a atacantului olandez de origine ghaneză în tricoul Viitorului, balanţa se va echilibra. Nu a fost aşa, iar partea a doua a jocului a fost dominată de oaspeţi, care au punctat în trei rânduri. Koljic a reuşit „dubla” în min. 51, iar până la final, Bancu (min. 66) şi Ivan (min. 75) l-au învins şi ei pe portarul Cojocaru.

În urma acestei înfrângeri, formaţia antrenată de Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez rămâne fără victorie în actuala stagiune şi, cu doar un singur punct la activ, a coborât pe ultima poziţie a clasamentului.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova a urcat pe prima poziţie, fiind singura echipă cu maximum de puncte, 9, după primele trei etape ale Ligii I. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2137 secunde