Patru tenismeni convocați pentru duelul cu Spania, din Cupa Davis

123
Patru tenismeni convocați pentru duelul cu Spania, din Cupa Davis - patrutenismani-1467737153.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15-17 iulie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, naționala de Cupa Davis a României va întâlni reprezentativa Spaniei într-un meci contând pentru turul al doilea al Grupei l, zona Europa/ Africa.

Căpitanul nejucător al tricolorilor, constănțeanul Andrei Pavel, a convocat pentru această partidă patru sportivi: Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău și Florin Mergea.

"Ne bucurăm că putem oferi fanilor echipei naționale o astfel de partidă, în compania Spaniei, una dintre cele mai mari forțe ale tenisului mondial. Vom juca la Cluj și asta ne oferă un ascendent moral, având în vedere felul în care publicul a susținut echipa de Fed Cup a României, o echipă care a făcut meciuri atât de frumoase în Sala Polivalentă. Sperăm ca și echipa masculină a României să fie susținută la fel de frenetic, iar acest lucru să ne motiveze o dată în plus. Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a juca bine, la victorie, fapt ce ar însemna enorm pentru tenisul românesc, pentru sportul românesc în general. Vom ajunge devreme la Cluj, unii dintre noi chiar de sâmbătă, iar Florin Mergea și Adrian Ungur ni se vor alătura duminică", a declarat Andrei Pavel. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5423 secunde