Preliminariile CE U21 din 2019

Patru stranieri sub comanda lui Mirel Rădoi

219
Patru stranieri sub comanda lui Mirel Rădoi - patru-1534950302.jpg

Articole recomandate

Selecționerul reprezentativei de tineret a României, Mirel Rădoi, a convocat patru stranieri pentru meciurile cu Portugalia și Bosnia-Herțegovina, din Grupa a 3-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal U21 din 2019, informează Agerpres. 


Rădoi a apelat la portarul Andrei Radu (Genoa), la fundașii Ionuț Nedelcearu (FC Ufa) și Alexandru Pașcanu (Leicester City) și la atacantul Andrei Ivan (Rapid Viena). 


De asemenea, pe lista adițională se mai află Vladimir Screciu (Genk), Adrian Petre (Esbjerg), Marco Dulca (Swansea City), Mihai Dobre (Bournemouth) și Andrei Rațiu (Villarreal). 


Lotul final, care va include și jucătorii din campionatul intern, va fi anunțat ulterior. 


Pe 7 septembrie, tricolorii vor întâlni selecționata Portugaliei, în deplasare, iar pe 11 septembrie, naționala U21 va juca, la Ovidiu, cu Bosnia-Herțegovina. 


Tricolorii U21 sunt neînvinși și ocupă poziția a treia în grupa preliminară, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecționate care merg la EURO. Bosnia este prima, cu 15 puncte (7 jocuri), urmată de Portugalia (13 p; 6 j) și România (12 p; 6 j).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5177 secunde