Patru constănțeni vor lupta la Mondialele U23 de la București

222

Articole de la același autor

România va participa cu 30 de sportivi - câte 10 la fiecare stil, la Campionatele Mondiale de lupte rezervate sportivilor sub 23 de ani, găzduite de Sala Polivalentă din București, în perioada 12-18 noiembrie.

Printre aceștia, se regăsesc și sportivi legitimați la cluburile constănțene sau care au deprins tainele acestui sport pe litoral. La greco-romane, vor lupta Florin Tița (55 kg) și Răzvan Arnăut (60 kg), antrenați la CS Farul de Grigore Gheorghe, dar și constănțeanul Ionuț Caraș (87 kg), legitimat la CS Rapid, dar pregătit în trecut de antrenorul Ioan Giuglea, la LPS "Nicolae Rotaru".

De asemenea, nu va lipsi nici Andreea Ana (53 kg), sportivă care până nu demult a reprezentat CS Mangalia. Dublă vicecampioană mondială de cadeți, Andreea Ana este legitimată acum la Steaua București.

La Campionatele Mondiale U23, care au loc în premieră în țara noastră, se așteaptă o prezență numeroasă, de peste 800 de sportivi din aproximativ 70 de țări. Televiziunea Română va transmite în direct semifinalele și finalele, începând de marți până duminică, inclusiv festivitatea de deschidere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde