Parteneriat între Academia Hagi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa

130
Parteneriat între Academia Hagi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa - 163722415987318-1637240454.jpg

Articole de la același autor

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa au semnat un parteneriat ce vizează cooperarea în cadrul proiectului „Învăţ să fiu campion” iniţiat de ISJ Constanţa prin Centrul Educaţie Incluzivă Albatros Constanţa.

„Prin acest proiect, se doreşte o completare la activitatea educativă din instituţia şcolară a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, care se adresează atât copiilor în normalitate, cât şi copiilor cu deficienţe asociate (neuromotorii, fizice, mintale, sindrom Down etc.), în care copiii învaţă în ritm propriu, învaţă să colaboreze cu ceilalţi, învaţă să înţeleagă realitatea, învaţă să se adapteze pe cât posibil ca viitoare persoane adulte, învaţă din schimburi de experienţă cu alţi copii.

Obiectivele acestui proiect sunt de a dezvolta atitudini pozitive, dezvoltarea încrederii în propriile puteri, eliminarea discriminărilor de orice natură”, au transmis reprezentanţii Academiei Hagi.

Protocolul a fost semnat în prezența preşedintelui Academiei Hagi, Pavel Peniu, a vicepreşedintelui clubului Farul Constanţa, Tiberiu Curt, iar ulterior mai mulţi copii de la centrele de educaţie incluzivă, însoţiţi de profesori şi inspectori judeţeni şcolari, au vizitat Academia Hagi. Au fost întâmpinaţi de chiar de Gheorghe Hagi, care le-a prezentat baza sportivă a Academiei, iar la final, i-a încurajat să îşi urmeze mereu visele, să aibă încredere în propriile forţe.

Foto: farulconstanta.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5929 secunde