Out încă din turul 2! Simona Halep părăsește prematur Beijingul

131

Articole de la același autor

Simona Halep nu se regăsește! Tenismena constănțeană a întâlnit-o, ieri, pe rusoaica Ekaterina Aleksandrova, în turul al doilea al turneului WTA de la Beijing. 


Jucătoarea de la malul mării a prestat un tenis slab în primul set, pe care l-a cedat cu 2-6. În parțialul al doilea, rusoaica a început bine și a făcut repede break-ul, distanțându-se la 4-1. Simona a revenit până la 3-4, însă nu a putut face mai mult. Tenismena aflată pe locul 38 WTA s-a impus în cele din urmă cu 6-3 și a obținut calificarea în turul al treilea. 
Simona Halep a avut probleme fizice și în acest meci, ea acuzând dureri mari la coapsa stângă. La turneul trecut la care a participat, cel de la Wuhan, Simona s-a accidentat în zona lombară și a fost nevoită să abandoneze în timpul meciului cu kazaha Elena Ribakina. 


Grație calificării în turul secund la Beijing, Simona Halep și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor, de la care anul trecut s-a retras din cauza unei accidentări. 


Până la Turneul Campioanelor, Halep va merge în Rusia, la Moscova, acolo unde va participa la Kremlin Cup. Organizatorii i-au trecut deja numele Simonei pe tabloul principal de simplu, astfel că românca se va lupta pentru cucerirea trofeului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.712 secunde