Out de la Madrid! Presiune uriașă pe umerii Simonei Halep

202
Out de la Madrid! Presiune uriașă pe umerii Simonei Halep - out-1525970351.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Simona Halep (nr. 1 WTA) pierde teren în fața ur-măritoarelor din clasament, după ce a fost eliminată, ieri, scor 4-6, 3-6, de Karolina Pliskova (nr. 6 WTA), în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. 


Constănțeanca va avea, începând de luni, cu 785 de puncte mai puțin, după ce a eșuat în încercarea de a-și apăra trofeul de la Madrid. Asta înseamnă că avansul Simonei față de Caroline Wozniacki nu mai este deloc confortabil, daneza apropiindu-se la 425 de puncte. Nici Garbine Muguruza, ultima ocupantă a podiumului, nu se mai află chiar atât de departe, iberica venind la 1.095 de puncte în spatele constănțencei, informează prosport.ro. 


Așadar, poziția de lider deținută de Simona va fi în pericol la Roma, săptămâna viitoare, când trebuie să-și apere cele 585 de puncte obținute după finala de anul trecut, cu atât mai mult cu cât Wozniacki nu are niciun punct de apărat la Roma, deoarece nu a participat în 2017, iar daneza va pleca din pole position, cu 160 de puncte avans în cursa pentru șefia WTA. Practic, Simona Halep e obligată să câștige titlul pentru a fi sigură că rămâne numărul 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7033 secunde