Opt constănțeni vor concura, în premieră, la Mondialele de fitness

288
2
Opt constănțeni vor concura, în premieră, la Mondialele de fitness - optfitness-1433956855.jpg

Articole de la același autor

În perioada 13-15 iunie, opt sportivi de la CS Farul vor concura la Campionatul Mondial de fitness pentru cadeți (7-15 ani), organizat la Novi Sad (Serbia). Constănțenii s-au calificat la etapa mondială în urma participării la Campionatul Național de fitness, din luna aprilie. 


Delegația constănțeană va fi formată din Victoria Scupra, Sofica Ioana, Dafne Stanciu, Lorena Jinga, Leonard Manta, Vicențiu Răducanu, Eduard Costache și Alexandru Scîntei. Cei opt sunt pregătiți de Cristina Dulgheroiu, Nicoleta Avram și Nicoleta Dendiu. 
Obiectivul constănțenilor este o posibilă clasare pe podium sau în primii cinci. 


"Este prima oară când participăm la Mondiale și avem dorința de a câștiga cel puțin o medalie. Sperăm să avem o evoluție foarte frumoasă și să impresionăm", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenoarea Cristina Dulgheroiu.


Comentează știrea

Gica
10 iunie 2015
Constanta

Succes faru medali de aur

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0783 secunde