Olympique Marseille se află în coasta liderului. "Fenicienii" au urcat pe locul 2

1055
Olympique Marseille se află în coasta liderului.

Articole recomandate

Olympique Marseille a urcat pe locul secund în clasamentul campionatului de fotbal al Franței, după ce învins pe teren propriu, cu 2-1, formația Olympique Lyon, duminică seara, în derby-ul etapei a 13-a din Ligue 1.

Internaționalul francez Dimitri Payet a reușit o "dublă" pentru Marseille, în prima repriză (18 - penalty, 39), oaspeții reducând din handicap după pauză, prin Moussa Dembele (59). Portarul român Ciprian Tătărușanu a fost rezervă la oaspeți.

Meciul de la Stade Velodrome, desfășurat în fața unei asistențe record de 65.421 de spectatori, a fost unul tensionat, după atacarea autocarului echipei Olympique Lyon, împotriva căruia s-au aruncat diverse obiecte în momentul sosirii la stadion, și a avut o întrerupere a jocului de trei minute, din cauza fumigenelor care au perturbat vizibilitatea pe teren.

În urma acestui succes, Olympique Marseille a acumulat 20 de puncte și a urcat pe treapta a doua a podiumului, la opt lungimi de liderul Paris Saint-Germain, care s-a impus sâmbătă, cu 2-1, pe terenul lui Brest, prin golurile argentinienilor Angel Di Maria și Mauro Icardi.

Rennes, adversara campioanei României, CFR Cluj, în Grupa E a competiției Europa League, a învins la rândul ei pe teren propriu, cu 3-1, formația Amiens, prin golurile lui Hunou, Niang și Rafinha.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6961 secunde