Olimpism / Sesiunea CIO din 2025, deja programată la Atena

172
Olimpism / Sesiunea CIO din 2025, deja programată la Atena - olimpismatena-1616603800.jpg

Articole de la același autor



Comitetul Executiv al Comitetului Internațional Olimpic (CIO) a hotărât ca Sesiunea CIO din 2025 să aibă loc la Atena. Decizia a fost luată pentru a compensa eforturile depuse de greci pentru găzduirea în capitala elenă a celei de 137-a Sesiuni CIO în cadrul căreia a fost ales președintele CIO al cărui mandat se va încheia în 2025, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. 


Programată inițial în perioada 10-12 martie 2021, la Atena, din cauza situației create de pandemia Covid-19 și a restricțiilor de călătorie impuse, cea de-a 137-a Sesiune CIO s-a desfășurat online în cele din urmă. În discursul său de deschidere, președintele CIO, Thomas Bach, și-a exprimat dezamăgirea că membrii CIO nu s-au putut aduna în Grecia și a mulțumit tuturor organizatorilor, în special Comitetului Olimpic Elen și președintelui acestuia, Spyros Capralos, pentru eforturile deja depuse pentru găzduirea sesiunii și înțelegerea de care au dat dovadă când sesiunea a fost mutată în spațiul virtual. 


Cea de-a 138-a Sesiune CIO este programată a avea loc în iulie, la Tokyo, în cadrul reuniunii urmând a avea loc și alegerea noilor membri ai Comitetului Executiv al CIO. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4772 secunde