Olimpism / Noi parteneriate încheiate de COSR, în vederea JO de la Tokyo

134
Olimpism / Noi parteneriate încheiate de COSR, în vederea JO de la Tokyo - olimpismcosr1702-1613562823.jpg

Articole de la același autor

În perspectiva participării Echipei Olimpice „Team Romania” la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat încheierea unor parteneriate de colaborare cu Societatea Română de Televiziune (STRV), Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) și Agenția Națională de Presă (AGERPRES). Acestea au la bază promovarea sportului, a mișcării olimpice, a performanței, valorilor naționale, precum și susținerea reciprocă a acțiunilor și programelor comune. 


Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general George Boroi au marcat momentul de semnare a parteneriatelor alături de Doina Gradea, președinte director general al SRTV, Georgică Severin, președinte director general al SRR, și Claudia Nicolae, director general al AGERPRES. 


„Aceste parteneriate vor reflecta în primul rând eforturile Echipei Olimpice «Team Romania» ai cărei sportivi se pregătesc să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar vor asigura și promovarea altor competiții sportive care se desfășoară sub egida Comitetului Internațional Olimpic (CIO), a Asociației Comitetelor Olimpice Europene (EOC) și vor contribui la promovarea valorilor olimpice - Excelență. Prietenie, Respect - în rândul publicului la nivel național. 
Suntem convinși că împreună cu Televiziunea Națională, cu Radioul Public și alături de Agenția Națională de Presă vom oferi societății modele de urmat, mult spirit și mândrie națională!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele COSR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4772 secunde