Olimpism / Maricica Puică şi Mihai Covaliu, în hora copiilor, de Ziua Olimpică, la Șirnea

Joi, 24 Iunie 2021, 13:46
132
Bucurie, emoție și respect într-o zi care a adus spiritul olimpic mai aproape de oameni. Copiii au fost cei mai bucuroși invitați ai Zilei Olimpice de la Șirnea. Cu cercurile olimpice pe piept și cu dorințele de a ajunge campioni rostite cu voce tare, toți cei prezenți au fost bucuroși să primească medalii și să poată sta lângă doi mari campioni olimpici: Maricica Puică și Mihai Covaliu, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Președintele COSR și fosta mare atletă s-au prins în horă. Mai mult, Maricica Puica a cântat alături de Veta Biriș și copii melodia „Așa-i românul!”. Filarmonica din Brașov i-a adus un omagiu lui Evanghelie Zappa, grupul Trei Parale sau Ansamblul Eftimos din Brașov au contribuit la amintirea unei zile de poveste.

A 39-a ediție a Zilei Olimpice de la Șirnea a stat sub semnul sărbătoririi sportului într-o perioadă dificilă pentru omenire: Împreună suntem mai puternici!

„Mulțumiri celor implicați în organizarea evenimentului, profesorul Radu Frunteș și Academia Olimpică Română!”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Pagina a fost generata in 0.1595 secunde