Olimpism / Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Premiile pentru Pace şi Sport

81
Olimpism / Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Premiile pentru Pace şi Sport - olimpism2-1602164541.jpg

Articole de la același autor



Premiile pentru Pace şi Sport din 2020 vor fi atribuite, din cauza pandemiei de coronavirus, în cadrul unei ceremonii de premiere digitale, informează cosr.ro. 
În circumstanţe normale, dinsticţiile erau atribuite anual la finalul Forumului Internaţional pentru Pace şi Sport, dar acum, din cauza Covid-19, reuniunea nu va mai avea loc. Vor fi cinci categorii de premii, inclusiv cel pentru Campionul Anului sau Special al Juriului. 


„În 2020, Familia pentru pace şi sport nu se va putea aduna la o nouă ediţie a Forumului Internaţional pentru Pace şi Sport. Contextul pandemiei mondiale ne obligă să ne reconsiderăm stilul de viaţă, concepţia noastră despre ceea ce contează şi relaţiile noastre cu ceilalţi”, au declarat organizatorii evenimentului. „În ciuda situaţiei actuale cauzate de Covid-19, ceremonia digitală de atribuire a Premiilor pentru Pace va prezenta cele mai bune iniţiative din întreaga lume de promovare a păcii prin intermediul sportului şi îi va conecta practic online pe toţi actorii care folosesc sportul ca instrument de dezvoltare socială şi pace”. 


Ceremonia de premiere a fost programată a avea loc pe 15 decembrie 2020. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9487 secunde