Olimpism / În decembrie, ultima strigare pentru nominalizările la Premiul Mentor 2020

142
Olimpism / În decembrie, ultima strigare pentru nominalizările la Premiul Mentor 2020 - olimpismpremii-1607085370.jpg

Articole de la același autor

Până la finalul lunii decembrie 2020, dascăli de marcă pot fi nominalizaţi la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie, oferit anual de Fundaţia Pentru Comunitate, informează cosr.ro. 


Zece profesori şi antrenori care au descoperit tineri talentaţi şi au avut un rol important în viaţa lor vor avea şansa de a primi premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemţoi şi 8.000 de lei. Prin acest program, care se derulează de zece ani, Fundaţia Pentru Comunitate doreşte să atragă atenţia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori care au descoperit şi au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii paşi, al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor discipolilor lor. 


Fundaţia intenţionează să-i răsplătească pe acei mentori, din toate domeniile de activitate, care au reuşit şi reuşesc să stimuleze copii talentaţi, care îi pregătesc pentru a face faţă competiţiilor, care caută în permanenţă posibilităţile lor de dezvoltare, dar au rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. 


Printre antrenorii români laureaţi cu Premiul Mentor, se numără Constantin Cristinel Iacoban (atletism, 2012), Cătălin Becheru (nataţie, 2017), Alexandru Chiculiţă (scrimă, 2019), Gheorghe Neagu (gimnastică, 2019). 


Nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie 2020 se pot realiza accesând link-ul https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7226 secunde