Olimpism / Cercurile olimpice, reinstalate în Golful Tokyo

146
Olimpism / Cercurile olimpice, reinstalate în Golful Tokyo - olimpismcercuri-1606980776.jpg

Articole de la același autor

Simbolul olimpic reprezentat de cele cinci cercuri colorate a fost reinstalat în Odaiba Marine Park, din Golful Tokyo, după ce a trecut prin inspecţii de întreţinere şi siguranţă la începutul lunii august. 


Cercurile olimpice, cu o înălţime de 15,3 m, o lăţime de 32,6 m şi o greutate de 69 de tone, au fost aduse cu o barjă şi ancorate pe malul parcului acvatic cu ajutorul unor cabluri. Exteriorul simbolului olimpic a fost renovat, atât partea din faţă, cât şi cea din spate fiind vopsite în cele cinci culori specifice. 


Potrivit lui Atsushi Yanashimizu, directorul Secţiei de Proiect, Divizia de Planificare şi Promovare a Guvernului Metropolitan Tokyo, revenirea inelelor olimpice înseamnă că Jocurile se apropie. 


„Sperăm că oamenii se vor putea simţi mai aproape de Jocurile de anul viitor cu ajutorul Inelelor Olimpice, care pot fi văzute din diferite puncte, respectând măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19”, a declarat Yanashimizu. „Prin diferite metode, inclusiv testarea vizuală şi scanarea cu ultrasunete, am verificat dacă au existat daune cauzate de vânt sau valuri şi avem confirmarea că structura este pregătită să reziste în golf până la sfârşitul Jocurilor Olimpice”. 


Celebrul Five Rings - care reprezintă cele cinci continente şi toate naţiunile unite prin Mişcarea Olimpică - va rămâne în Golful Tokyo pe tot parcursul Jocurilor Olimpice de anul viitor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7517 secunde