OFICIAL: Al Wahda a anunțat despărțirea de Laurențiu Reghecampf

121
OFICIAL: Al Wahda a anunțat despărțirea de Laurențiu Reghecampf - laureniureghecampf-1543139509.jpg

Articole recomandate

Clubul Al Wahda a anunțat, duminică dimineață, despărțirea de tehnicianul Laurențiu Reghecampf, care se afla în funcție din 2017.


Al Wahda a precizat că oficialii clubului au avut o ședință cu Reghecampf, în care s-au discutat rezultatele negative din ultima perioadă, din campionatul Emiratelor Arabe Unite. "Cele două părți au fost de acord că aceste rezultate nu se ridică la nivelul posibilităților echipei și că este necesară o schimbare", se menționează în comunicatul grupării.


"Conducerea clubului i-a mulțumit antrenorului pentru perioada în care a condus echipa. La rândul său, tehnicianul le-a mulțumit conducătorilor, stafului administrativ și jucătorilor pentru perioada petrecută alături de el și i-a urat success echipei ", se mai arată în comunicat.


Al Wahda a fost învinsă vineri de Al Jazira, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în etapa a zecea a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Echipa românului a înregistrat în ultimele șapte partide (din campionat și din Cupă) patru remize, două înfrângeri și o victorie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Stire din Sport : DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI!
Pagina a fost generata in 0.9947 secunde