Odihnește-te în pace, Alex Pascu!

194
Odihnește-te în pace, Alex Pascu! - pascu-1447355539.jpg

Articole de la același autor

Lumea sportului românesc este din nou îndoliată și își îndreaptă întreaga-i compasiune către familia greu încercată a Anei Pascu, fostă mare campioană la scrimă, care și-a pierdut fiul, Alexandru Pascu, în urma incendiului din Clubul Colectiv. 


Mesajele de condoleanțe au curs, ieri, pe toate mediile, iar Constanța sportivă și-a manifestat la rându-i solidaritatea. 


"Elena Frîncu, Ilie Floroiu și echipa sa de la CS Farul, antrenorii secției de scrimă sunt alături de doamna Ana Pascu, președinte de onoare al Federației Române de Scrimă și vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă, în aceste momente cumplite, pricinuite de decesul fiului său, Alexandru. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Farul Constanța. 


Alexandru Pascu (33 de ani), basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din Clubul Colectiv, a murit, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franța, de la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde fusese internat, în stare gravă. Miercuri, el a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franța, însă a murit pe aeroport, la Paris. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.072 secunde