Octavian Tileagă, amintiri de peste timp cu Răzvan Florea

200
Octavian Tileagă, amintiri de peste timp cu Răzvan Florea - octavian-1588346948.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul de înot, Octavian Tileagă, își amintește cu plăcere de vremurile când elevul său, Răzvan Florea, a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena.

Tehnicianul a postat câteva fotografii pe pagina sa personală de Facebook și un mic text pe care l-a scris cu foarte mare plăcere.

Octavian Tileagă nu a renunțat la cariera de antrenor și pregătește în continuare o grupă de copii la Palatul Copiilor din Constanța pe care îi pregătește pentru înalta performanță.

Într-un interviu acordat pentru "Cuget liber", în urmă cu aproximativ o lună, Octavian Tileagă a dezvăluit că pregătirea în vreme de pandemie este foarte grea pentru sportivii săi.

"La începutul acestei pandemii, am profitat de retragerea oamenilor în case și am efectuat câteva antrenamente ușoare pe malul lacului Tăbăcărie. Am găsit un spațiu liber și ne-am continuat pregătirea cu alergări, cu exerciții speciale. În momentul în care am aflat că școlile vor fi închise până la data de 21 aprilie, am luat decizia să întrerupem și noi pregătirea, pentru că nu mai avea niciun rost să ne expunem. Le-am stabilit un program special de pregătire și fiecare lucrează individual, acasă. Riscul de îmbolnăvire nu a fost mare atunci când ne-am antrenat în jurul lacului, pentru că în acea zonă nu era țipenie de om. Ne-am antrenat pe niște movile, pentru că trebuia să ne păstrăm forma", spunea atunci Octavian Tileagă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.673 secunde