X
X
Mai multe ştiri online:

„Oamenii apelor”, la Cupa Mondială de kaiac-canoe sprint

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Sorin MIHALACHE
Preşedintele Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu, a declarat, ieri, că România va participa cu un lot de 18 sportivi la Cupa Mondială de sprint de la Szeged (Ungaria), competiţie programată în perioada 24-27 septembrie.

„La Cupa Mondială de la Szeged, vom avea o delegaţie de 30 de persoane, din care 18 sportivi de la kaiac şi canoe, la feminin şi masculin. Este singura competiţie internaţională care va mai fi organizată anul acesta.

Pe plan intern, după derularea Campionatelor Naţionale de sprint, au mai rămas de disputat, pe 18 şi 20 septembrie, Campionatele Naţionale de bărci dragon şi Campionatele Naţionale de master sprint la kaiac şi canoe”, a declarat Ioan Bârlădeanu.

Chiar dacă Asociaţia Europeană de Canoe a anulat ediţia de anul acesta a Europenelor de la Bascov, preşedintele FRKC speră ca ţara noastră să organizeze, la anul, Mondialele de maraton la juniori, tineret, seniori şi master. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31447 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3879 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1449 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1250 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3211 secunde