O nouă victorie pentru HC Dobrogea Sud, în cantonamentul din Slovenia

186
O nouă victorie pentru HC Dobrogea Sud, în cantonamentul din Slovenia - onoua-1533223345.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat și cel de-al doilea meci amical disputat în cantonamentul din Slovenia, miercuri, împotriva formației din țara gazdă, Gorenje Velenje, scor 25-24, oferindu-i un cadou frumos lui George Buricea, la împlinirea vârstei de 39 de ani.


Medaliată cu bronz în campionatul trecut, Gorenje Velenje este una dintre echipele de top ale Sloveniei. Fostă cvadruplă campioană a Iugoslaviei și de trei ori campioană a Sloveniei, Gorenje joacă, an de an, în cupele europene și este un furnizor constant de talente pentru handbalul sloven.


Următorul test pentru echipa antrenată de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic va avea loc astăzi, în compania unui alt colos al handbalului european, bielorușii de la Meshkov Brest.


Primul antrenor din era HC Dobrogea Sud, sârbul Djordje Cirkovic, alături de care echipa a promovat în Liga Națională, va antrena din acest sezon pe RK Eurofarm Rabotnik din Macedonia ce se bate, an de an, la podium cu Vardar Skopje și Metalurg Skopje.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3209 secunde