Nume mari ale baschetului mondial vin în weekend la Constanţa

154
Nume mari ale baschetului mondial vin în weekend la Constanţa - bascheteveniment-1628776038.jpg

Articole de la același autor

După un debut memorabil la Jocurile Olimpice de la Tokyo, povestea baschetului 3x3 continuă iar FIBA 3x3 Women's Series revine în România pentru a doua oară în istoricul turneelor și pentru prima dată la Constanța cu FIBA 3x3 Women's Series Constanta.

La Constanța vor fi prezente nume importante din ierarhia baschetului 3x3 iar cinci dintre acestea pot străluci mai tare decât soarele de pe plaja din Mamaia.

Una dintre cele mai emblematice jucătoare ale naționalei României, Anca Şipoş, care a făcut parte din lotul naționalei tocmai de la prima ediție a Cupei Mondiale de la Atena, FIBA 3x3 World Cup, Athens 2012, medaliată cu argint la FIBA 3x3 Europe Cup 2016, va fi jucătoarea care poate face diferența în meciurile României de la Women's Series. După ce a încheiat turneul de la Mies pe locul 6, cel de la Voiron pe locul 3 și fâcând parte din lotul olimpic al României de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Anca Șipoș va fi liderul României care va aborda turneul de la Constanța într-o formulă cu două jucătoare cu experiență (Anca Șipoș, Florentina Stănici) și două jucătoare tinere (Bianca Maria Fota și Orban Nicolett).

Celelalte 4 mari jucătoare sunt Sandra Ygueravide, Noortje Driessen, Anna Pawłowska şi Michelle Plouffe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6034 secunde