Sebastian Mladen, de la FC Viitorul:

„Nu ne permitem să jucăm la egal în meciul de la Arad”

175
„Nu ne permitem să jucăm la egal în meciul de la Arad” - nune-1618495252.jpg

Articole de la același autor

Fundaşul Sebastian Mladen, de la FC Viitorul, este de părere că echipa constănţeană poate câştiga meciul cu UTA, de la Arad, primul din cadrul play-out-ului.

„Mâine (n.r. - vineri, 16 aprilie), începe un nou campionat pentru noi. O să avem un meci foarte greu la Arad, dar trebuie să ne gândim doar la victorie. Mergem foarte încrezători, trebuie să obţinem cele trei puncte, de care avem mare nevoie.

Vom întâlni o echipă experimentată, dar trebuie să câştigăm. Nu avem destule puncte încât să ne permitem să jucăm la un egal, mergem doar cu gândul la victorie. Este o oarecare lipsă de încredere în cadrul grupului, dar trebuie să fim conştienţi că suntem jucători buni, cu calităţi şi dacă vom pune asta în slujba echipei cu siguranţă vom câştiga”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, Sebastian Mladen.

Partida UTA - FC Viitorul, contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii I la fotbal, se va disputa, vineri, de la ora 17.30, la Arad.

În clasamentul play-out-ului, după înjumătăţirea şi rotunjirea punctelor, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 16 puncte, poziţie care o duce în barajul pentru evitarea retrogradării. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3601 secunde