Nu acceptă să fie rezervă! Ionuț Radu își caută echipă

166
Nu acceptă să fie rezervă! Ionuț Radu își caută echipă - ddd-1578318994.jpg

Articole recomandate

Portarul Ionuț Radu va pleca de la clubul italian de fotbal Genoa în perioada de transferuri din luna ianuarie deoarece nu acceptă să fie rezervă, a anunțat agentul său, Oscar Damiani, la microfonul Radio Rai, potrivit Agerpres. Ionuț Radu a fost rezervă duminică în primul meci după pauza de iarnă (2-1 acasă cu Sassuolo), noul antrenor al echipei, Davide Nicola, folosindu-l între buturi pe Mattia Perin, recent împrumutat la Juventus. Perin a mai fost la Genoa între 2013 și 2018.

"Nicola a fost clar, a spus că nu va exista rotația portarilor și în mod sigur (Radu - n. r.) nu poate rămâne la Genoa să fie rezerva lui Perin, cu tot respectul pe care îl am pentru acest portar. Vom analiza cu jucătorul, cu Genoa și cu Inter cea mai bună soluție, eu cred că Radu are dreptul să fie numărul unu. Altfel, vom vedea alte alternative, ca revenirea la Inter. E o problemă pentru care trebuie să găsim o soluție", a spus Oscar Damiani.

Radu, care are 22 de ani, a fost împrumutat de Inter Milano la Genoa în vara lui 2018, împrumut său fiind valabil până în vara acestui an. Până duminică românul a fost titular la Genoa în toate meciurile din acest campionat. În Serie A, Genoa este pe locul 19, penultimul, cu 14 puncte după 18 meciuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Sport : Fotbalist mort la doar 37 de ani
Pagina a fost generata in 0.4114 secunde