Nouă jucători din Constanța, convocați la naționala României U17

491
1
Nouă jucători din Constanța, convocați la naționala României U17 - nouajucatori-1519824594.jpg

Articole de la același autor

Naționala de rugby U17 a României se reunește pentru un stagiu de pregătire ce va avea loc între 4 și 10 martie, la Snagov. Cei 35 de jucători au fost aleși de staff-ul tehnic în urma trialului național avut la Baia Mare, anul trecut. Reuniunea lotului are loc duminică, 4 martie, de la ora 12, la sediul Federație Române de Rugby.


Dintre aceștia, 7 provin de la CS Cleopatra Mamaia și 2 de la ACS Tomitanii: Alexandru Călin, Ionuț Spiridon, Robert Găinariu, Paul Ciceu, Sorin Pîndichi, Constantin Ionică și Alexandru Borza (toți CS Cleopatra), Sebastian Veru și Andrei Batcu (ambii ACS Tomitanii).


Staff-ul tehnic este format din Nicolae Mocanu (director tehnic), Dragoș Manea (antrenor), Victor Bezușcu (antrenor), Andreea Deleanu (preparator fizic).


Comentează știrea

Dobrogean
1 martie 2018
Rugby

CS Cleopatra si Tomitanii izvor de jucatori,mai trebuie sa si confirme pe viitor acesti tineri rugbysti,si sa ajunga la echipe din Super Liga si de ce nu si mai departe...timpul ne va spune!!!Dar...acest sport minunat trebuie pomovat si platit mai bine,ceea ce in prezent nu prea se face!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6424 secunde