Noi performanțe pentru sportivii de la Karate Tradițional Eforie

194
Noi performanțe pentru sportivii de la Karate Tradițional Eforie - karate-1572900650.jpg

Articole de la același autor

În perioada 1-3 noiembrie, a avut loc cea de-a opta ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan, competiție la care au participat 1.600 de sportivi veniți din peste 30 de țări. Evenimentul a avut loc în Germania, la Sindelfingen, iar la această competiție a participat și clubul Karate Tradițional Eforie, condus de sensei Niculae Dumitrescu (7 Dan). 


Șase sportivi au participat la mai multe categorii de vârstă și au obținut rezultate foarte bune. 


Vladimir Dumitrache s-a clasat pe locul 1 la categoria copii 7-8 ani la kata individual și a terminat pe poziția a treia la kumite individual, Elie Berechet (copii 10-11 ani) a cucerit medalia de aur la kumite, concursul pe echipe și medalia de bronz la kata pe echipe, Răzvan Tudor (copii 12-13 ani) a obținut locul 3 la kihon-kumite și a terminat tot pe treapta a treia a podiumului la kata pe echipe, Ștefan Patrichi (copii 12-13 ani) a obținut locul 3 la kata pe echipe, în timp ce Ege Edna Ciorabai (tineret) a obținut locul 1 la kata pe echipe și locul 3 la fuku-go. 


Teodor Niță a participat la categoria veterani 50-54 de ani și a obținut locul 3 la fuku-go și locul 3 la kumite echipe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4205 secunde