Noel Voinescu a ridicat velele la Mondialele de yachting din Suedia

273
Noel Voinescu a ridicat velele la Mondialele de yachting din Suedia - untitled-1566329448.jpg

Articole de la același autor

Suedia a găzduit, luna aceasta, întrecerile Campionatului Mondial de yachting, clasa RS Tera. Evenimentul a avut loc în Ljungskile, o localitate aflată la 70 de kilometri de Goteborg. 


România a fost reprezentantă de către constănțeanul Noel Voinescu, sportiv legitimat la CS Știința, care a înregistrat performanțe bune până în prezent la concursurile la care a participat. 
La concurs, au participat 85 de sportivi, sosiți 10 țări: Suedia, Danemarca, Marea Britanie, România, Elveția, Lituania, Malta, Ucraina, Statele Unite ale Americii și Africa de Sud. 


Cursa a fost dominată ca, în fiecare ediție, de sportivii din Marea Britanie, iar reprezentantul României, Noel Voinescu, a terminat în clasamentul final pe locul 19 la flota PRO. 


Voinescu a participat și la Campionatul Mondial de RS Tera, ediția 2018, competiție la finalul căreia s-a clasat pe locul 12. De asemenea, el este și câștigătorul Campionatului Național de yachting din acest an. 
Sportivul de la malul mării este posesorul unei ambarcațiuni proprii, familia sa făcând un efor financiar deosebit pentru a-i susține acestuia activitatea. 


Ambiția îl face pe Noel Voinescu să fie mai bun pe zi ce trece. Acesta se antrenează acum pentru Campionatul Mondial de RS Tera de la anul, care va avea loc în Africa de Sud, în perioada 4-9 aprilie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6063 secunde