Nicolas Popescu, debut în Liga I, în victoria Farului cu Gaz Metan

152
Nicolas Popescu, debut în Liga I, în victoria Farului cu Gaz Metan - nicolas-1627307673.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul a debutat perfect pe teren propriu în acest sezon al Ligii I la fotbal, impunându-se, cu scorul de 2-0 (0-0), în partida cu Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a doua.

„Marinarii” au dominat jocul de la un capăt la celălalt şi, după o primă repriză în care tabela a rămas imaculată, au deschis scorul în minutul 55, când Betancor a transformat un penalty acordat pentru fault asupra lui Larie. Farul a continuat presiunea la poarta Gazului, iar în minutul 80, a reuşit să înscrie din nou: Pitu a luat o acţiune pe cont propriu, a şutat de la 17 m, Vâlceanu a respins greu în lateral, iar Adi Petre a reluat în plasă de la 8 m.

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai, Georgescu (min. 60, Buta), Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer, Pires, Mladen, Josemi (min. 66, Grameni), Chiţu (min. 66, Adi Petre), Betancor (min. 86, Andronache), Pitu (min. 86, Popescu).

La meciul cu Gaz Metan, pentru echipa constănţeană a debutat şi Nicolas Popescu (18 ani). Născut pe 2 ianuarie 2003, fiul fostului internaţional român Gică Popescu este un produs al Academiei Hagi, cu care a devenit campion naţional de juniori. Este, de asemenea, internaţional de juniori.

Începând cu 2012, clubul constănţean a debutat pe prima scenă fotbalistică a ţării nu mai puţin de 50 de jucători crescuţi şi formaţi la Academia Hagi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6195 secunde