Neymar acuză arbitrajul, după eliminarea echipei sale

549
Neymar acuză arbitrajul, după eliminarea echipei sale - fotbalneymar-1551962354.jpg

Articole de la același autor

Brazilianul Neymar, atacantul-vedetă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu s-a aflat în teren la meciul cu Manchester United (1-3) din cauza unei accidentări, a tunat împotriva arbitrajului pe care l-a considerat defavorabil la adresa parizienilor și l-a descris drept ''o rușine'', relatează AFP.

"Este o rușine. Au pus patru tipi care nu înțeleg nimic din fotbal ca să urmărească un șut cu încetinitorul la televizor", a scris Neymar pe contul său de Instagram, după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor.

"Nu a fost nimic, niciun penalty", a adăugat "Ney", care e accidentat și a ratat ambele meciuri cu Manchester United.

Tot pe rețelele de socializare, francezii Eric Cantona și Patrice Evra, foști jucători emblematici ai lui Manchester United, și-au manifestat bucuria. "Sunt fericit", a spus "Canto", în timp ce Evra s-a filmat strigând ''Aici este Manchester, aici este Manchester!''.

Manchester United s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în deplasare pe Paris Saint-Germain cu scorul de 3-1, în manșa secundă a optimilor de finală.

United, care fusese întrecută pe ''Old Trafford'' cu 2-0, a obținut calificarea după un penalty transformat de Marcus Rashford în min. 90+4, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru henț la Presnel Kimpembe, după intervenția arbitrajului video.

''Diavolii roșii'' au deschis scorul rapid pe Parc des Princes, prin belgianul Romelu Lukaku (2), PSG a egalat prin Juan Bernat (12), dar același Lukaku a adus în avantaj echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer (30). Ambele goluri ale belgianului au venit după erori ale parizienilor, comise de Thilo Kehrer, respectiv Gianluigi Buffon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8989 secunde