Neagu, naționala feminină a României și CSM București, între favoritele fanilor în 2016

146
Neagu, naționala feminină  a României și CSM București,  între favoritele fanilor în 2016 - cristinaneagu-1483640512.jpg

Articole recomandate

Cristina Neagu, naționala feminină de handbal și CSM București se numără printre favoritele iubitorilor handbalului în anchetele desfășurate pe pagina de Facebook a Federației Internaționale de Handbal (IHF).

Între naționalele feminine, Norvegia (campioana europeană și mondială en titre) ocupă primul loc, urmată de Olanda (vicecampioana europeană și mondială), pe locul al treilea aflându-se echipa României, medaliată cu bronz la CM 2015 și clasată pe 5 la CE 2016.

La masculin, Franța este prima, urmată de Germania și Danemarca.

Interul dreapta Nora Mork (Gyor/Norvegia) a fost preferata internauților la secțiunea individual feminin, pe locul al doilea fiind interul stânga Cristina Neagu (Buducnost Podgorica), iar a treia a fost brazilianca Ana Paula Rodrigues (CSM București/Rostov).

La masculin, francezul Nikola Karabatic a fost pe primul loc, urmat de danezul Mikkel Hansen și de germanul Uwe Gensheimer.

La echipele de club preferată a fost Paris Saint-Germain, urmată de Aristos Handbal Amsterdam și CSM București, câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7343 secunde