X
X
Mai multe ştiri online:

Naționala României U21 a umplut poarta Farului

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Programată inițial la Buftea, partida amicală dintre reprezentativa națională de tineret a României și Farul Constanța s-a disputat în cele din urmă, joi seară, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria jucătorilor conduși de selecționerul Adrian Mutu, cu scorul de 6-0, pentru România U21 marcând Andrei Chindriș (min. 32), Valentin Costache (min. 42), George Ganea (min. 49 și 37) și Cîmpanu (min 83 și 90).

Pentru jucătorii antrenați de Ianis Zicu a fost primul test susținut în vederea viitorului sezon, sâmbătă, de la ora 10.00, pe stadionul "Juventus Colentina" din București, FC Farul urmând să întâlnească, într-un nou meci amical, nou-promovata în Liga a 2-a FC Universitatea Craiova 1948.

Pentru România U21 au jucat cei patru fotbaliști de la FC Viitorul Constanța, trei dintre ei fiind titulari, fundașul Virgil Ghiță, căpitanul echipei, schimbat la pauză, și mijlocașii Andrei Ciobanu și Carlo Casap, precum și atacantul George Ganea, trimis în teren după pauză, care a reușit o dublă în partea a doua a întâlnirii.

În repriza a doua a fost folosit și mijlocașul Tudor Băluță, fostul jucător al Viitorului.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4231 secunde