EURO 2020 la handbal feminin

Naţionala României, relaxare la Wow Park. Joi, meciul cu Croaţia

143
Naţionala României, relaxare la Wow Park. Joi, meciul cu Croaţia - nationala-1607528778.jpg

Articole de la același autor

Handbalistele naționalei României au profitat din plin de câteva ore de pauză și au ieșit din hotel, marţi, 8 decembrie, pentru prima dată de când sunt în Danemarca, având altă destinație decât sala în care se joacă meciurile de la Campionatul European.

Neînsoțite de selecționerul Bogdan Burcea, ci doar de ceilalți membri ai staff-ului, secundul Robert Licu, Jaume Fort Mauri, Ștefan Ciuntu și Nicoleta Alexandrescu, tricolorele au ales Wow Park, o locație perfectă pentru aventură și adrenalină.

Cristina Neagu și coechipierele nu au ratat niciuna dintre atracțiile parcului danez, s-au bucurat de momentele de relaxare activă, în care și-au eliberat mintea de presiunea și stresul competiției handbalistice.

Cristina Laslo și Nicoleta Dincă au demonstrat că nu se tem de înălțime și s-au încumetat să meargă „în aer” doar pe o plasă suspendată, în timp ce coechipierele le fotografiau și filmau de la sol.

XXX

Tricolorele își încep joi, 10 decembrie, parcursul în grupele principale la EURO 2020, unde, pentru prima dată în istorie, au intrat cu zero puncte. De la ora 19.15, România înfruntă Croația, iar apoi vor urma duelurile cu Ungaria (13 decembrie) şi Olanda (14 decembrie).

Pentru a spera la Top 4, ceea ce i-ar asigura calificarea directă la Campionatul Mondial din 2021, România are nevoie de trei victorii, condiţie necesară, nu însă şi suficientă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1392 secunde