Naționala României fără antrenor! Ce spune Cosmin Contra

715
Naționala României fără antrenor! Ce spune Cosmin Contra - 998758cosmincontra-1573913232.jpg

Articole recomandate

Cosmin Contra a luat decizia să renunțe la postul său de antrenor al naționalei României indiferent de ce se va întâmpla în ultimul meci din preliminariile Euro, contra Spaniei, care va fi difuzat luni de la ora 21:45 la PRO TV.

Potrivit unor surse citate de Sport.ro, după meciul România Suedia, Contra le-a transmis apropiaților săi că se va despărți de națională după jocul care se va disputa la Madrid.

Astfel, selecționerul nu va rămâne pentru play-off-ul Nations League, care e ultima șansă de calificare a României la Euro 2020.


Contra, a declarat, vineri, la finalul meciului România Suedia, scor 0-2, că adversarii au fost net superiori și nu le-au dat nicio șansă jucătorilor săi.

În ciuda înfrângerii de vineri seara în meciul cu Suedia și a pierderii ocaziei de a ocupa locul secund în grupă, tricolorii mai au o șansă să se califice la turneul final de vara viitoare.

România Suedia 0 - 2

Echipa națională de fotbal a României a ratat calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale, după ce a fost învinsă fără drept de apel de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, în penultimul său meci din Grupa F.

Suedia s-a impus prin golurile marcate de Marcus Berg (18) și Robin Quaison (34), obținând calificarea la EURO 2020.

România va juca luni ultimul său meci din preliminariile EURO 2020, cu Spania, la Madrid, pe Stadionul ″Wanda Metropolitano″ (ora 21:45).

"Tricolorii" păstrează șanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Națiunilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4051 secunde