Naţionala masculină de handbal, zbor spre Kosovo. „Sunt luptători!”

167
Naţionala masculină de handbal, zbor spre Kosovo. „Sunt luptători!” - nationala-1615315398.jpg

Articole de la același autor

Naționala masculină de handbal a României a plecat, marţi, 9 martie, spre Kosovo, pentru meciul din preliminariile Campionatului European, programat miercuri, 10 martie, la Priştina. Duminică, 14 martie, tricolorii întâlnesc din nou codașa grupei, dar pe teren propriu, la Sala Polivalentă din București.

După 24 de ani de absență la un turneu continental, naţionala pregătită de Rareș Fortuneanu are șanse reale să ajungă la EURO. Tricolorii ocupă locul doi în clasament, cu două puncte, după liderul Suedia (4 p) și în fața Muntenegrului (2 p) și statului Kosovo (0 p), iar două victorii i-ar aduce mai aproape de calificarea la EURO, organizat de Ungaria și Slovacia, între 13-30 ianuarie 2022.

„Băieții sunt determinați, cele două meciuri sunt importante pentru obținerea a patru puncte care vor conta mult în calculele calificării. Plecăm favoriți, dar este bine să știm că noi suntem adversarii noștri. Nu putem avea sincope și trebuie să fim concentrați toate cele 60 de minute, pentru că cei din Kosovo sunt luptători. Momentele în care te crezi superior sunt cele mai periculoase și de aceea ne trebuie atenție maximă”, a declarat, pentru frh.ro, selecţionerul Rareș Fortuneanu.

„Întotdeauna meciurile ușoare sunt cele mai grele. Dacă vom câștiga cele două meciuri, vom fi 80 la sută calificați la Europene. Ar fi un vis pentru mine”, a adăugat căpitanul naționalei, portarul Mihai Popescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4947 secunde