Naţionala feminină de fotbal a României se pregăteşte pentru meciul cu Croaţia

211
Naţionala feminină de fotbal a României se pregăteşte pentru meciul cu Croaţia - romaniafete-1612716578.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa feminină a României va disputa pe 23 februarie primul meci oficial în 2021, restanța cu selecționata Croației din campania de calificare la Campionatul European de fotbal feminin din 2022. Partida programată pe 23 februarie, de la ora 17:00 (16:00 în Croația), va fi transmisă în direct pe PRO X.

Primul meci al tricolorelor din 2021 reprezintă încheierea campaniei de calificare pentru WEURO 2022, unde naționala feminină nu mai are nicio șansă de calificare, și totodată debutul noului selecționer pe banca tehnică a primei reprezentative.

Cristi Dulca a convocat 28 de jucătoare în cantonamentul de la Mogoșoaia, premergător jocului cu naționala Croației. Perioada de pregătire va fi împărțită în două etape, iar la finalul acestora se va contura lotul final care va face deplasarea în Croația, format din 22 de jucătoare.

Cele 20 de fete convocate din campionatul intern se vor reuni la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia începând cu data de 10 februarie și se vor pregăti în această formulă până pe data de 15 februarie. La finalul acestei perioade, vor rămâne 14 jucătoare din campionatul intern, cărora li se vor alătura cele 8 straniere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0959 secunde