Naționala de futsal a României, pregătiri pentru finalul campaniei de calificare la EURO 2022

397
Naționala de futsal a României, pregătiri pentru finalul campaniei de calificare la EURO 2022 - romaniafutsal-1617632153.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de futsal a României a demarat în acest week-end pregătirile în vederea disputării partidelor cu Serbia și Macedonia de Nord, ultimele confruntări din grupa de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Olanda.

Prima noastră reprezentativă va da piept vineri, 9 aprilie, cu Serbia, în deplasare, iar cinci zile mai târziu, miercuri, 14 aprilie, cu Macedonia de Nord, pe teren propriu. Selecționerul Robert Lupu a convocat pentru această acțiune 14 jucători.

„Vom repeta testele miercuri, 7 aprilie, teste valabile inclusiv pentru primul meci, cel cu Serbia. Să sperăm că nu vor fi probleme. Pe 8 aprilie se pleacă spre Vršac, locul disputei cu Serbia. La ora 19.00, ora jocului, este programat antrenamentul oficial, iar a doua zi meciul. Delegația României va reveni la Timișoara a doua zi și va continua pregătirile pentru ultimul meci, cel cu Macedonia de Nord. Atmosfera e foarte bună. Sperăm din tot sufletul să învingem în aceste două meciuri și să încheiem grupa pe locul secund”, a spus Daniel Petcu, team-managerul echipei naționale de futsal a României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5655 secunde