Calificările pentru Campionatul Mondial din Rusia

Naţionala de fotbal pe plajă a României, victorie mare în meciul cu Anglia

158
Naţionala de fotbal pe plajă a României, victorie mare în meciul cu Anglia - nationala-1624278466.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal pe plajă a României s-a calificat în faza a doua a calificărilor pentru Campionatul Mondial de fotbal pe plajă din Rusia, competiţie care va avea loc în perioada 19-29 august 2021.

În ultimul joc al preliminariilor, disputat la Nazare (Portugalia), tricolorii au învins selecţionata Angliei, scor 4-2. Golurile României au fost marcare de Andrei Paul Neag (2), Daniel Zaharia şi Iulian Răvoiu.

În precedentele jocuri din prima fază a grupelor, naţionala României trecuse la limită de Suedia, scor 5-4, şi cedase greu, 3-4 în extra time cu Estonia, după ce, în timpul regulamentar, scorul fusese egal, 3-3.

România a încheiat prima fază a grupelor din preliminarii pe primul loc în clasamentul Grupei B, cu 6 puncte, urmată, în ordine, de Estonia (5 p), Anglia (4 p) şi Suedia (0 p).

Din grupa tricolorilor, a mers mai departe şi reprezentativa Estoniei, iar din celelalte două grupe, s-au calificat în runda următoare din preliminarii reprezentativele Norvegiei, Danemarcei și Kazahstanului.

Lotul naţionalei de fotbal pe plajă a României convocat de selecţionerul-jucător Ionuţ Florea: Valentin Dumitrică, Iulian Răvoiu, Enis Bolat, Gheorghe Andrescu, Robert Pîslaru, Ionel Posteucă, Andrei-Paul Neag, Toma Vincene, Petru Voica, Daniel Zaharia.

În faza a doua a preliminariilor, România va juca în Grupa B, alături de Italia, Germania şi Danemarca.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4505 secunde