Nataţie / Naţionalele de cadeţi, anulate! „Sănătatea - principala preocupare”

68
Nataţie / Naţionalele de cadeţi, anulate! „Sănătatea - principala preocupare” - natatie-1602683129.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere creşterea ratei de infectare Covid-19, la nivelul Municipiului Bucureşti, şi recomandările autorităţilor, Comitetul Director al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern a decis anularea Campionatului Naţional de cadeţi, competiţie care ar fi trebuit să se desfăşoare, începând de mâine 15 ocotombrie, şi până duminică, 18 octombrie, la Bucureşti. 


„Principala noastră preocupare, înainte de performanţa sportivă, este sănătatea sportivilor, antrenorilor, arbitrilor şi personalului salariat. Cu toate că în timpul competiţiei putem lua măsurile necesare, atât în spaţiile exterioare, cât şi la interior, pentru a limita riscurile potenţiale, în afara competiţiei riscurile există şi reprezintă un pericol evident pentru toţi cei implicaţi. 


Se va analiza reprogramarea Campionatele Naţionale de cadeţi în acest an, în cazul în care situaţia epidemiologică se îmbunătăţeşte, iar reglementările în vigoare vor permite organizarea de competiţii în bazin acoperit.


Sperăm ca, prin eforturile tuturor, să reluăm cât mai curând activitatea competiţională. Până atunci, vă recomandăm să continuaţi antrenamentele şi să respectaţi măsurile de siguranţă”, a transmis conducerea Federaţiei Române de Nataţie. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5727 secunde