Nadia Comăneci, laureată a Galei Premiilor Asociației Comitetelor Olimpice Naționale

231
1
Nadia Comăneci, laureată a Galei Premiilor Asociației Comitetelor Olimpice Naționale - nadia-1509729165.jpg

Articole de la același autor

Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a primit o distincție pentru "Performanță deosebită", în cadrul Galei Premiilor Asociației Comitetelor Olimpice Naționale de la Praga, informează Agerpres. 


"Mulțumesc foarte mult pentru această onoare extraordinară. Am discutat cu președintele CIO, Thomas Bach, care a câștigat medalia de aur în 1976, la Montreal: «Vă vine să credeți că a fost acum 41 de ani?». Iar răspunsul său a fost: «Nu spune câți ani au trecut!». Aveam șase ani și jumătate când am intrat într-o sală de gimnastică și a fost datorită mamei mele, pentru că aveam atât de multă energie, ca orice alt copil, iar ea s-a gândit că mai bine să fac sport decât să distrug mobila și să mă lovesc. A fost bucuroasă că sala era aproape de casă, într-o perioadă în care femeile nu avea multe oportunități să facă sport. Într-un orășel din România, Onești, am făcut acest sport (gimnastica) și am crezut că este cel mai frumos loc de pe pământ. Gimnastica mi-a oferit oportunitatea de a călători în toată lumea, la concursuri, să întâlnesc mulți oameni, printre care și pe cel care se află acum alături de mine, un campion olimpic, Bart Conner", a declarat Nadia, după primirea trofeului. 


Comentează știrea

costy
4 noiembrie 2017
operator pc

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7886 secunde